Home

Hier zijn de eerste foto's van Lone sinds ze geboren is. De eerste drie zijn in het ziekenhuis. Op de eerste foto is Lone net een paar minuten oud. Super trots en vergeten hoe de bevalling ging kijken we naar dit kleine mensje.

Eerste foto's Lone

Hier is Lone al iets meer opgedroogd en staat oog in oog met papa. Geweldig moment.
Eerste foto's Lone

Mama is onder de douche geweest en maakt het naar omstandigheden ok. Met Lone is alles goed en we mogen naar huis. In papa's lievelings pakje gaan we voor het eerst in de Maxi Cosi de weg op richting de Monseigneur van de Weteringstraat in Hilversum.
Eerste foto's Lone

De volgende dag krijgen we natuurlijk gelijk visite. Oma Anke en overgroot oma komen op bezoek. Zie hier vier generaties in één plaatje!

Eerste foto's Lone

Ook oma Ine en opa Dick zijn van de partij. Ze komen de kleine Lone allemaal bewonderen.
Eerste foto's Lone

Onze kraamhulp Ruth legt ons de fijne kneepjes van het vak uit. Wat hadden we zonder haar gemoeten de eerste week. Hier gaat Lone voor het eerst in bad. Ultieme ontspanning voor haar, dat heeft ze van papa;-)
Eerste foto's Lone

Gebroken korte nachten, dat hoort er allemaal bij. Voor het slapen gaan knuffelen met papa... heerlijk!
Eerste foto's Lone

Papa gaat kijken of hij goed heeft opgelet bij het badderen en doet het voor het eerst zelf. Mama houdt natuurlijk een oogje in het zeil...
Eerste foto's Lone

Voor het geboortekaartje hielden we een fotosessie. Veel daarvan zijn mislukt maar er zaten wel een paar toppers bij!
Eerste foto's Lone

Eerste foto's Lone

Eerste foto's Lone

Lone is geboren in het ziekenhuis van Blaricum en dus moet er aangifte gedaan worden in Eemnes. Hier zet ik mijn handtekening en is het officiëel. Lone Felice Gaillard is een nieuwe wereldburger!!!!
Eerste foto's Lone

Hier komen Opa en Oma je nog een keer bewonderen en houden je voor het eerst vast.
Eerste foto's Lone

De laatste keer dat Ruth je weegt voordat ze weg gaat weeg je nuchter 2920 gram. Dat is 80 gram boven je geboortegewicht. Heel goed gedaan binnen een week!
Eerste foto's Lone

Het afscheid nemen van Ruth na een week fantastisch voor jou en voor ons gezorgd te hebben valt ons zwaar. Lieve Ruth bedankt voor alles. We vonden het geweldig om de eerste week van ons nieuwe leven door jou begeleid te worden.
Eerste foto's Lone

Bad hairday... ik???
Eerste foto's Lone

Als de visite komt wordt Lone beneden in de box gelegd. Hier ligt ze lekker te slapen met haar nieuwe knuffel gekregen van ome Jochem!
Eerste foto's Lone

In de tweede week gaan we voor het eerst een rondje lopen en boodschappen doen. Hier is onze Bugaboo met de beige kap. We hebben heel decadent ook nog een roze kap.
Eerste foto's Lone

Tijd voor weer een fotosessie in week 2. Ook hier is Lone meer gefascineerd van het licht buiten dan van de camera maar toch weten we weer een paar leuke plaatjes te schieten.
Eerste foto's Lone

Eigenwijs meisje ben je... nu al;-)
Eerste foto's Lone

We zijn wel toe aan een frisse neus en gaan een stukje lopen bij Anna's Hoeve. Papa heeft van oma Anke een draagzak gekregen met kerst. Hier lig je heerlijk in te slapen!
Eerste foto's Lone

Vorige week is de wijkverpleegkundige geweest en die heeft Lone opnieuw gewogen. Ondertussen weegt ze 3400 gram. Iedereen zegt dan dat de borstvoeding meer op slagroom lijkt dan op melk! Haha.

Net als mama en papa zit Lone ook al op Twitter. Papa heeft een hele mooie romper voor Lone laten maken die ze over een paar maanden aan kan!

Lone @ Twitter

Dit was het weer even qua foto's en nieuws. Vanaf maandag ga ik weer "gewoon" aan het werk. Zal wel even gek zijn in het begin.

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen