Home

Babyshower Joyce
Zaterdagmorgen hebben we de verjaardag van Rigtje, ons buurmeisje, ze wordt 4. We kunnen niet te lang blijven, want Bas heeft om half 1 afgesproken om de wifi aansluiting bij Ine na te kijken. Die werkt namelijk niet.
Als Bas vertrokken is, zie ik zie op m’n telefoon dat m’n moeder heeft gesmst of we een uurtje later kunnen afspreken vandaag. Ze heeft namelijk een katertje van de wijn van gisteren, we zijn uit eten geweest. Ik bel haar op om te zeggen dat het goed is. Om half twee zal ik haar halen. Haar auto staat hier namelijk nog. Dan ga ik ondertussen nog maar even het huis schoonmaken.
Om half twee rijd ik naar Kortenhoef. Ik loop het gangetje en de tuin in en doe nietsvermoedend de deur open. Dan krijg ik de schrik van mijn leven: “SURPRISE!!!!!!!”  De hele woonkamer zit VOL met vrienden en familie! Voor mij! De tranen van blijdschap en van de schrik schieten in m’n ogen! Ik loop weer terug de tuin in en weer terug naar binnen. “Wat is dit nou!!!” is ongeveer het enige wat ik kan uitbrengen. Als ik een beetje op aarde geland ben, loop ik naar binnen om iedereen te zoenen. Iedereen = Ilona, Bas, Yvonne, Larissa, Ineke, Tamara, Lydeke, Trees, Meggelien, Natas, Marieke, Jorieke, Belen, Oma, Hannie, Ine, en Anna.
Babyshower Joyce
Bas en Ilona maken ondertussen foto’s. Er is een babyshower voor mij georganiseerd! Voor mij en voor Boontje!!! Wat een enorme verrassing! En iedereen heeft gewoon vanaf begin oktober z’n mond gehouden. Dat is vooral knap van m’n moeder en Bas!
Het hele huis hangt vol met roze balonnen en slingers. Er staan allemaal cadeautjes en lekkere, door de dames zelfgemaakte zoete- en hartige hapjes op tafel. Ilona heeft alles vanaf het begin georganiseerd, de lieverd. Jeetje wat ongelofelijk is dit, haha!

Babyshower Joyce
Van iedereen krijg ik omstebeurt een cadeautje. Ik word overladen met kleertjes, speelgoed en luiertaarten:-). Na de cadeautjes gaan we aan de (Jip en Janneke) Champagne. Er hangt een slinger met babyfoto’s van bijna iedereen en ik moet raden wie wie is. En dat is nog best moeilijk! Ook gaan er vlaggetjes rond waarop iedereen de datum moet zetten waarop zij denkt dat Boon geboren wordt. Ilona maakt hier dan later een slinger van die we in huis kunnen hangen na de geboorte. De leukste namen komen voorbij. Ik houd het nog even een verrassing of de juiste ertussen zit ;-)

Babyshower Joyce
De rest van de middag kletsen we gezellig met elkaar. Het is nog steeds zo onwerkelijk allemaal! Ik had dit echt NOOIT verwacht!! Rond zessen is het feest afgelopen. We ruimen nog even op en dan gaan we voldaan naar huis. Iloon krijgt een extra dikke knuffel . Wat een superdag was dit! Bedankt allemaal!!! Dit vergeet ik nooit meer!
Dikke kus Joyce

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen