Home

Alain Clark & Band 1

Tijdens de ochtendshow van Edwin Evers hoorde ik over een intiem mini concert voor 25 personen van Alain Clark met een lekker ontbijtje. Dat is leuk voor Joyce dacht ik. Ik ben naar de inschrijf pagina gegaan en heb Joyce haar email en telefoonnummer achter gelaten. Verder eigenlijk niet meer over nagedacht en door de drukte een beetje vergeten...

Vorige week donderdag komt Joyce thuis en zegt: "Ik ben gebeld door 538 of ik naar het mini concert wil van Alain Clark" Toen ging er bij mij een lichtje branden en ik zei: "Ja klopt, dat weet ik. Ik heb je opgegeven". Dat is een hele leuke verrassing. Het is alleen wel wat aan de vroege kant op Joyce haar vrije dag. Tussen 07:00 en 07:30 uur aanwezig bij de studio aan de Bergweg in Hilversum.

Joyce&Daan 2

Daan

<a href=Joyce in trance" width="600" height="800" />

Joyce gaat gezellig met Danielle naar de studio. Ze heeft het er graag voor over om zo vroeg op te staan en om dan iets later naar school te gaan. Haha.

Het is een ware belevenis. Ze zitten op een paar meter afstand en maken alles van begin tot eind mee. Van het soundchecken tot en met de interviews met Edwin Evers, alles er op en er aan. Als kers op de taart gaan ze ook nog met Edwin Evers en Peter Heerschop op de foto.

Met Edwin en Peter 2

Alain kan live ontzettend goed zingen. Hij zingt voor de radio drie nummers en speciaal voor het publiek speelt hij na de uitzending nog eens 2 nummers. Daarna moet hij echt weg want RTL Boulevard staat te wachten voor een interview. Hij heeft namelijk meegeschreven aan het koningslied waar veel kritiek op is.

De dames vonden het helemaal te gek en hebben ondanks het vroege opstaan een top ochtend gehad.

Hier drie video's die zijn gemaakt tijdens het zingen op de radio. Het afspelen kan even duren want de bestanden zijn vrij groot.

Blow me Away

Back in my world

Change Will Come

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen