Home

Andre van Duin in Carré
Voor mijn 30ste verjaardag heb ik van Joyce een leuk kado gekregen. Gisteren zijn we naar Amsterdam geweest om een voorstelling van André van Duin bij te wonen. Om de files te vermijden gingen we met het openbaar vervoer. Wat een ellende is dat toch. Dit mocht de pret echter niet drukken.

Met tram 9 vanaf Amsterdam centraal richting Carré . Joyce had een hotelletje gereserveerd pal naast Carré. Dit is natuurlijk helemaal top. Vanaf de tram door de storm naar The Bridge Hotel gelopen. Daar ingechecked en de spullen gedropped.  We vervolgden onze tocht door het hondenweer richting het Rembrandtplein. Aan de Keizersgracht hebben we heerlijk gegeten in een gezellig Frans restaurantje. Voor de kwaliteit van het eten was Bistro Bonjour bijzonder rustig. Het was ook nog erg vroeg toen wij binnenliepen maar ook op het moment van vertrek zo rond kwart voor acht was het niet veel drukker. Na een bloedhete fantastische uiensoep en als hoofdgerecht zeer smaakvolle kalfsoesters met roquefortsaus vertrekken we richting Carré voor een avondje lachen.

André van Duins nieuwe revue begint om 20:00 uur. We komen net op tijd aan want op het moment dat wij gaan zitten gaat de show gelijk van start. Ik kan alleen maar zeggen dat het echt helemaal geweldig was. Het is echt letterlijk een "nieuwe revue". Voorgaande keer dat we in de Rai waren geweest een aantal jaar geleden gebruikte hij nog wel wat oude sketches en een paar nieuwe maar de show van gisteren was compleet nieuw en heel goed. Niets dan lof.

Dik voor Mekaar en de Groot

Leuk was ook om de Dik voor Mekaar show live te zien en te horen. Dit had mijn vader voor de volle 100% ook echt fantastisch gevonden. Hij was ook een groot fan van André van Duin en zeker ook van het radioprogramma de Dik voor Mekaar show. Joyce, een super kado, ben er heel blij mee en heb een onvergetelijke avond gehad. Dank je wel. Hieronder volgt nog een filmpje wat als voorproefje heeft gediend in aanloop naar de nieuwe revue.

 

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets