Home

Citrix Antwerpen

Beter laat dan nooit. Al weer ruim een week geleden vond de Citrix Conference plaats in Antwerpen. 

 

Citrix Antwerpen

Dinsdagavond eerst naar het Networking Event bij Stuurboord in Hangar 26 langs de Schelde waar van Velzen op kwam treden. Wat een strot heeft deze gozer... wat een power heeft zo'n klein kereltje. Geweldig.

 

Van Velzen @ Antwerpen

Van Velzen @ Antwerpen


Lekker een paar biertjes gedronken en verder wat versnaperingen genomen. Voor Sonja Bakker fans was het even smokkelen want er was voornamelijk voedsel te krijgen waar veel vet in zat. Patat, pizza, worstenbroodjes en hamburgers. Rond half 12 weer terug in het hotel. Na de uitslagen van de Champions League op teletext te hebben bekeken ben ik lekker gaan pitten.

 

Citrix Antwerpen

 

Woensdag is uitslapen want mijn wekker gaat pas om 7:20 uur... ruim een uurtje later dan normaal. Na het ontbijt lopen we rustig de 500 meter die we verwijderd zijn van de Conference.

 

Citrix Antwerpen

De dag begint met een basic begin praatje van Rob van der Hoeven. Hij is de Area Vice President (zoals dat zo mooi heet) van Citrix Benelux.

 

Brad Pedersen @ Antwerpen

 

Daarna volgt er een zeer interessante presentatie van Brad Pedersen, hij is de grondlegger van het ICA protocol. Hij laat de hele geschiedenis van het protocol de revue passeren. Wow... cool! Een hele hoop geleerd.

 

Brian Madden @ Antwerpen

Later op de dag kun je ook vragen stellen aan een club mensen en is Brian Madden de host. Brian Madden is de Terminal Server man. Zijn site is al jarenlang een bron van informatie voor velen wereldwijd. Mooi om een keer de man achter de site, hulpzame artikelen en white papers te zien.

Verder ben ik bij een presentatie geweest over Provisioning server wat voorheen Ardence heette. Dit is zeer praktische software. Zowel met het oog op storage en financieel biedt dit een uitkomst. Het idee is om maar één image/disc te gebruiken voor meerdere servers met dezelfde taak/rol.

 

Collega's @ Citrix Antwerpen

 

Al met al dus een vruchtbaar dagje, ik kijk uit naar volgend jaar.

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen