Home

Klussen Mgr

Allright, we zijn een maandje verder en we hebben alles behalve stil gezeten. De eerste twee weken nadat we de sleutel gekregen hebben zijn we druk geweest met klussen. Behang eraf, schuren, plamuren, schilderen en schoonmaken.

Klussen Mgr

Het weekend van de 16e september zijn we verhuisd. Dit alles hadden we nooit zo snel kunnen redden zonder de hulp van Ine, Dick, Anke, Marieke en Alex. Sander heeft mooi werk afgeleverd met het tapijt en is zondag ook nog samen met Annemiek komen helpen verhuizen. Ook Lydeke heeft heel wat verhuisdozen vanaf het Noordse Bosje in de handen gehad. Allemaal heel erg bedankt daarvoor. Meer foto's van het klussen en verhuizen staan in het fotoboek.

Maandag de 17e waren we allebei vrij om e.e.a. qua nazorg te regelen. Die dag is ook onze nieuwe bank bezorgd en is het Internet ook aangesloten. Een hele verbetering om van een 6 mbit naar een 20 mbit over te gaan. De digitale televisie is ook top in combinatie met het flatscreen.

De afgelopen twee weken hebben we echt van alles gedaan. Lampen gekocht en opgehangen. Gordijnen besteld en vouwgordijnen gekocht. Kabels van de surroundset via de kruipruimte weg gewerkt. Heel veel van die kleine klusje die toch veel tijd kosten.

Gisteren is ook de eethoek binnen gekomen en dus werd het eindelijk eens tijd voor een update van de site. Hieronder zal ik drie foto's neerzetten van hoe het was.

Metamorfose

Metamorfose

Metamorfose

Dit is alleen nog maar beneden want boven moet er nog een hoop gebeuren. Gordijnen ophangen, lampjes ophangen en van dat soort zaken. Ik ben ook bezig samen met mijn oude buurman Martin om een meubel achter het bed te maken. Zodra deze af is dan komt de foto er zeker op!

Joyce en ik zijn vandaag vijf jaar samen, dit gaan we vieren met een lekker etentje vanavond.

Aankomende zondag vliegen we voor een weekje onstapanning en rust naar Rhodos. We verblijven in een appartement in de plaats Ixia. Luieren op het strand, lekker eten, slapen en duiken staat voornamelijk op het programma!

Tot volgende week.

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen