Home

31

De site maar weer eens een update geven. Heb ook aardig wat te vertellen maar ben niet aan de verhaaltjes toegekomen. Laat ik beginnen op maandag 9 februari. Na mijn cursus Linux in juni 2008 heb ik succesvol het eerste examen afgelegd. Om het certificaat te behalen moet je twee examens halen. Die maandag stond het tweede examen op het programma. Weer een weekend lang zitten blokken en het examen keurig gehaald. Dat is mooi, LPIC 1 certificaat in de pocket. In mijn POP gesprek van dit jaar heb ik afgesproken dat ik op Vmware ESX cursus mag. Deze cursus is nodig om het VCP certificaat te halen. Een mooie kans en uitdaging voor aankomend jaar dus.

Afgelopen zaterdag eindelijk weer eens een potje gevoetbald. Laatste keer was voor mij ergens halverwege december. We gingen de strijd aan met CJVV 5 waar we thuis 3-5 van verloren hadden. Zijn staan vijfde en wij op dat moment derde van onder. Niet echt een lekker potje om mee te beginnen zou je zeggen. Dit vermoeden werd sterker toen we na 30 seconden al met 1-0 achter stonden. In de tweede helft herpakte OSO zich en stonden we na vijf minuten 1-2 voor. Dit hebben we vast kunnen houden en de eerste drie punten voor 2009 zijn binnen. Met de conditie zit ook alles goed. Door het fanatieke hardlopen met Ronald kwam ik de wedstrijd heel goed door. Was niet helemaal kapot na afloop en zondag ook niet heel veel last van spierpijn gehad.

Zaterdagavond voor mijn verjaardag gegeten bij Voldaan . Na het lezen van het krantenartikel in de Gooi en Eemlander leek het m'n moeder leuk om hier heen te gaan. Joyce en ik hadden hier al eens gegeten en het was wederom top. Een hele mooie kaart met gerechten die je niet snel ergens anders ziet. Daarnaast hebben ze heerlijke wijnen. Een aanrader om eens te eten! Gisteren 31 geworden. Mooie leeftijd al zeg ik het zelf. Weer een jaartje erbij.

Aankomende maandag begint de reis naar Maleisië. Dan ga ik een fantastische rondreis maken met m'n moeder. Dus voor drie en halve week geen updates hier. Wellicht laat ik links en rechts nog een tweet achter via Twitter .

Groet, Bastiaan

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen