Home

OSO 2

Ja, het heeft even geduurd dat ik geestelijk toe was om het wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag te schrijven. De titel zegt eigenlijk al genoeg. Ik zou dit hele verslag eigenlijk kunnen samenvatten in één woord: DRAMA.

Maar goed, daar gaan we dan. Afgelopen zaterdag hebben we dus gespeeld tegen Vitesse CSV uit Breukelen. We wisten bij aanvang dat dit één van de sterkere teams is uit onze competitie van dit jaar.

We begonnen zoals we wel eerder gedaan hebben heel slap. Een lullig balletje dat Beens onder zijn voet liet doorgaan leverde gelijk de eerste goal op binnen vijf minuten voor onze tegenstander. Op de rest van de wedstrijd wil ik niet eens terug kijken. Dit team is gewoon heel sterk. Uiteindelijk werden we afgeslacht met een eindstand van 7-1. Onze eer werd gered door Stefan die er op het laatst alsnog een doelpunt in wist te prikken.

Kan het nog erger? Ja dat kan zeker! Loosdrecht heeft zich terug getrokken uit de competitie en dat betekent voor ons dat we ook nog eens drie punten kwijt zijn. De wet van Murphy schoot even door mijn hoofdFrown

Volgende week ben ik er zelf niet bij vanwege de studie maar dan komt Huizen 4 naar OSO toe.

Groet, Bastiaan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen