Voetbal

Blauw oog

Blauw oog

Blauw oog

Ik zit momenteel met een washandje met ijsklontjes op de bank mijn blauw rode oog te koelen. Afgelopen zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Zuidvogels 9 in Huizen een klein ongeluk gehad. Een hoge diepe bal op de rechtsbuiten van de tegenstander probeerde ik weg te koppen. Naast de bal heb ik ook het achterhoofd van de tegenstander geraakt. Op het moment dat ik op de grond lag en er een koude spons op mijn gezicht kwam wist ik al dat dit een blauw oog zou worden! Het was eerst wat dik maar zondag werd het ook nog rood en blauw. Maar goed, we hebben met 1-2 gewonnen dus dat is ook wat waard. Ik zal nog wel een week of twee met deze prachtige kleuren door het leven moeten.... Cry

Groet, Bastiaan.

 

Bekerfinale AZ - Ajax 2007

Ajax met de beker in de KuipOver de laatste wedstrijd van OSO wil ik het eigenlijk niet eens hebben. Laten we het er op houden dat we geen punten hebben gepakt tegen de nummer laatst van dit seizoen, Kockengen. We zijn dit jaar geëindigd als 7e met 20 punten. Het veld bij Kockengen was kurkdroog. Na een paar slidings heb ik daar hele mooie (brand) plekken op mijn been aan over gehouden. Nu wacht ons nog een toernooi op 27 mei bij OSO en het horeca toernooi op 02 juni. We sluiten het seizoen af met een etentje op 09 juni.

Afgelopen vrijdag 04 mei hebben Michel en Manon bij ons gegeten. Dat was erg gezellig. Even lekker bijgepraat over van alles en nog wat.

Patrick de Waard van OSO kon aan kaarten komen voor de bekerfinale dit jaar in de Kuip. Een hele mooie wedstrijd tussen AZ en Ajax staat op het programma. Beide teams op het randje toch het kampioenschap aan PSV moeten laten dus gebrand om toch een mooie prijs te pakken dit jaar.

Weer geen punten!

OSO 2Mijn eerste wedstrijd weer sinds een hele lange tijd. Na veel studeren en een vakantie ben ik weer begonnen met trainen en fitnessen. Afgelopen zaterdag had ik wel weer het gevoel er klaar voor te zijn, uit tegen Maarssen 2.

Geheel in stijl stonden we binnen 1 minuut met 1-0 achter. Een kopbal die Tim helaas niet kon keren. We begonnen slapjes aan de wedstrijd, Maarssen was veel feller. Na een voorzet van Danker van de rechterkant kon Gert inkoppen. 1-1. Een bal die helaas door mij niet goed weggewerkt kon worden (bedankt scheids) leverde de voorsprong op voor Maarssen en we gingen met 2-1 de rust in.

De tweede helf waren wij veel sterker na het inbrengen van Marco en Stefan. Bijna de gehele tweede helft werd gespeeld op de helft van Maarssen. Dat leverde ook de gelijkmaker op gemaakt door Terpie. Met nog een paar minuten te spelen viel alsnog het doek voor OSO. Vanaf de rechterkant kwam de kale geluksvogel die ook de andere twee goals gemaakt had opzetten. Hij schoot hoog richting het goal. Met wat wind, een boel geluk en Tim net te ver voor zijn goal maakte hij een prachtige treffer... 3-2 en dat werd helaas ook de eindstand.

Volgende week tegen Altius maar weer eens wat puntjes pakken!

 

Groet, Bastiaan

Tweets

Onlangs gelezen