Home

Morgen gaat Joyce na bijna vijf maanden verlof weer "gewoon" aan het werk. Lizzy is al weer drie maanden. De tijd is echt voorbij gevlogen.

Lizzy is echt een heel lief rustig tevreden meisje. Als je haar uit bed pakt nadat ze geslapen heeft krijg je gelijk een grote lach.

Ondertussen groeit mevrouw als kool. Ze is al 14 centimeter gegroeid sinds de geboorte en in gewicht is ze bijna verdubbeld.

Hieronder een aantal foto's van de kleine Gaillard 2.0:

Lizzy in de box

Hier ligt ze lekker in de box. Ze is al heel actief en probeert van alles te pakken.

Lone en Lizzy samen

Lone is ook heel erg gek met haar zusje. Ze wil knuffelen en kusjes geven. Ze zijn heel schattig samen.

Joyce, Lone & Lizzy

Dit zijn mijn lieve meisjes. Wat een schatjes zijn het toch. 

Lizzy en papa Center Parcs Meerdal

Lizzy verstopt door Lone - CP Meerdal

Met het Pinksterweekend waren we lekker met z'n vieren naar Center Parcs Meerdal gegaan in noord Limburg. Lizzy werd verstopt door Lone. Ze had de grootste lol. Het ging heel goed met z'n vieren. Lone en Lizzy sliepen samen op een kamer en dat ging prima.

Lizzy en Lone in het verband

Lizzy wordt vaak gebruikt door Lone als een soort pop. Ze gaat mee in de poppenwagen en krijgt een verband op haar hoofd als Lone doktertje speelt.

Lizzy wennen bij de Toermalijn

Hier is Lizzy aan het wennen bij kinderopvang de Toermalijn. Lone heeft hier ook gezeten. Morgen nog een dagje wennen en dan dinsdag een volledige dag. We moeten blijven oefenen met de fles want Lizzy heeft liever borstvoeding.

Lieve kleine Lizzy wat zijn we ontzettend blij met jou. Je gaat het fantastisch vinden bij de Toermalijn. Mama, Lone en ik vinden je een poepie.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Tweets

Onlangs gelezen